T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Menemen Devlet Hastanesi

Hastane Kuralları ve Ziyaret Saatleri

Güncelleme Tarihi: 24/10/2018

• Mesai saatleri içindeki ziyaretler her gün öğlen 13:00-14:00 arası, akşam 19:00-20:00 arası olup, bu saatler dışında kesinlikle ziyaretçi alınmaz.
  • Olağanüstü durumlarda nöbetçi hemşire ile telefon bağlantısı sağlanarak ziyaretçinin hastası ile ilgili bilgi alınması sağlanır.
  • 12 yaşından küçük çocukların vücut direnci büyüklerden daha zayıf olduğundan hasta ziyaretlerine getirilmeleri gözbebeğimiz çocuklarımızın sağlığı için zararlıdır. Bu nedenle çocuk ziyaretçi getirilmemesi rica olunur.
  • Ziyarete gelirken yiyecek ve kuru çiçek getirilmeyecektir. Bununla ilgili olarak giriş kapısında kontrol yapılmaktadır.
  • Ziyaret esnasında hasta yataklarına oturmayınız ve yüksek sesle konuşup diğer hastalar rahatsız etmeyiniz.
  •  Ziyaretçiler hastane içinde tütün ve alkollü içecekler kullanmaz. Kullananlar hakkında yasal hükümler uygulanacaktır.
  • Hasta ziyareti esaslarına uyulması kontrolü servis çalışanları, hastane girişi güvenlik görevlisi tarafından yapılmaktadır.